Интернет-магазин. Спецодежда, спецобувь, средства индивидуальной защиты
SIZ.SUMY.UA
Спецодежда, спецобувь, СИЗ
в Украине
Украинский  English  Русский 
Каталог
Блог / Новини

Засоби захисту від падіння з висоти  RSS 2.0

Падіння з висоти займає друге місце в списку нещасних випадку, відразу за автомобільними аваріями. Цей ризик падіння характеризується високим рівнем, який характерний для робіт на висоті або для робіт, які проводяться на різних рівнях.
Нове законодавство, що стосується захисного обладнання з точки зору споживача, який звик здійснювати роботу на висоті, вступили в силу в нормі Трудового законодавства, яке, в свою чергу, адаптоване під Європейську директиву 2001/45 / РЄ від 27.06.2006 та Декрет 2004-924 , що встановлюють мінімальний рівень безпеки й обмеження по здоров'ю робочого для використання цього захисного інвентарю.
Ці нові загальні законні аспекти стосуються всіх компаній, що підкоряються нормам Трудового законодавства, і поширюються на всіх працівників, як працюють незалежно, так і працюючих за наймом.

Стандарти

EN 353-2: Визначає засоби індивідуального захисту проти падіння з висоти. Префікс 2 описує провідні типи гальмівних (стопорних) систем на гнучкому анкерування.
EN 354: Визначає засоби індивідуального захисту проти падіння з висоти. Сполучні пристрої або частину гальмівних (стопорних) систем - фали. Норми, які застосовуються для статичного силового, динамічного силового проектів та ергономіки.
EN 355: Визначає засоби індивідуального захисту, що використовуються в якості додаткового елементу і не використовувані як кошти поглинання енергії систем гальмування (стопорів). Пристрій, який безпечно поглинає енергію при падінні як мінімум з висоти 1м. У нашому каталозі відображені поглиначі енергії з тканинної витяжною системою.
EN 358: Визначає індивідуальне робоче страхувальне обладнання та системи гальмування (стопори) - робочі системи страховки. Робочий страхувальний пояс повинен використовуватися як частина робочої страховки з регульованими шлейками.
EN 360: Визначає засоби індивідуального захисту проти падіння з висоти - саморазмативающіеся системи гальмування (стопорения).
EN 361: Визначає засоби індивідуального захисту проти падіння з висоти - системи-обв'язки. Пристрої, які здійснюють контроль всього тіла і перешкоджають падінню з висоти і мінімізує наслідки від падіння.
EN 362: Визначає засоби індивідуального захисту проти падіння з висоти - карабіни. З'єднувальний пристрій або системний компонент з різними характеристиками: закриває система (твіст або різьблення) або відкриває система (два навмисних дії).
EN 397: Визначає фізичні або виконувані вимоги, методи тестування і зобов'язання по маркуванню стосуються безпеки касок (шоломів) для промисловості. Ці каски (шоломи) захищають від падаючих предметів.
EN 795: Цей Європейський стандарт визначає різні класи захисту залежно від характеристик. У цьому каталозі представлений тільки стандарт EN 795: 1996 клас Б, що стосуються тимчасових і рухомих систем страховки: триноги, фали і троси.
EN 813: Цей стандарт об'єднаний зі стандартом EN 358 та / або EN 361 як підвищувальний властивості повної індивідуального захисту для робочої страховки і засобів захисту від падіння з висоти. Системи захисту стегна і страхувальний пояс.

WWW.SIZ.SUMY.UA

Recommended reading

Агроволокно або Спанбонд - що це таке?
Як вибрати робоче взуття.

Comments VKontakte

Comments Facebook

Comments

No reviews for this item

Написати відгук

Введіть число, зображене на малюнку
code
(пусто)
 
Валюта:
Голосування
Что Вам нравится в нашем магазине?
Статті

Статті

15 Июля 2015
У даній статті ви дізнаєтеся як по умовним позначенням вибрати робоче взуття
6 Июля 2015
Засоби захисту від падіння з висоти
Падіння з висоти займає друге місце в списку нещасних випадку, відразу за автомобільними аваріями. 
27 Февраля 2015
Агроволокно або Спанбонд - що це таке?
Агроволокно, Спанбонд - що це таке, де застосовується і як його вибирати.